Naročila in vprašanja: +386 40 569 083 ali [email protected]

spodjice.si

Naroči do 12. ure

in jutri bo paket že pri tebi.

Koš perila

0 izdelkov

V vaši košarici nimate nobenih elementov.

Pogosta vprašanja

Imaš vprašanje, pa se ti zdi, da bi se odgovor zagotovo našel kar na spletni strani? Spodaj preveri najpogostejša vprašanja in morda se med njimi skriva tudi tvoje... Če pa odgovora ne najdeš, pa nam hitro piši na [email protected] ali pa nas pokliči na 040 569 083 in z veseljem ti bomo pomagali.

Kako lahko plačam naročene izdelke?

Za plačilo naročenih izdelkov imaš na voljo dve možnosti, in sicer plačilo po povzetju z gotovino ob prevzemu (plačilo se izvrši tako, da izročiš gotovino dostavljalcu ob prevzemu paketa) in plačilo po predračunu z bančnim nakazilom na naš TRR (plačilo se izvrši tako, da nakažete znesek naročila na naš TRR).

Kakšni so stroški dostave?

Stroški dostave se obračunajo pred zaključkom naročila: za nakupe do 29,90 EUR znašajo stroški dostave 1,90 EUR, pri nakupih v višji vrednosti je dostava brezplačna. Pri plačilu po povzetju ti Pošta Slovenije zaračuna še praviloma 1,05 EUR provizije.

Kdaj lahko pričakujem naročene izdelke?

V kolikor so naročeni izdelki na zalogi, bodo že naslednji dan pri tebi. Ker pa ti želimo omogočiti čim večji izbiro izdelkov, nekatere izdelke naročamo po potrebi. Vsekakor te takoj, ko oddaš svoje naročilo, o dnevu dostave obvestimo preko e-pošte.

Ali lahko izdelek vrnem, v kolikor morda ne bo ustrezal?

Seveda. Naročen izdelek lahko vrneš čisto brez razloga, in sicer v 8 dneh od prejema tega izdelka. Vse kar moraš storiti je le, da pošlješ obvestilo o vračilu na [email protected], kjer se bomo dogovorili glede vrnitve odkupnine, prav tako pa ti bomo z veseljem pomagali tudi pri vrnitvi samega izdelka.

Loading...
Počakajte...