Naročila in vprašanja: +386 40 569 083 ali [email protected]

spodjice.si

Naroči do 12. ure

in jutri bo paket že pri tebi.

Koš perila

0 izdelkov

V vaši košarici nimate nobenih elementov.

Plačilo izdelkov

V spletni trgovini je omogočenih več načinov plačil, in sicer plačilo po povzetju: z gotovino ob prevzemu in plačilo po predračunu z bančnim nakazilom na naš transakcijski račun.

Pri plačilu po povzetju se plačilo izvrši tako, da izročite gotovino dostavljalcu ob prevzemu paketa. Pri plačilu po predračunu pa se plačilo izvrši tako, da nakažete znesek naročila na naš transakcijski račun. V kolikor pri oddaji naročila izberete to možnost plačila, boste vse potrebne podatke o poteku plačila prejeli na vaš elektronski naslov. Takoj, ko bo plačilo vidno na našem transakcijskem računu, vam bomo blago dostavili. V primeru, da plačila ne izvedete, bomo vaše naročilo preklicali. Kupoprodajna pogodba oziroma naročilo je v elektronski obliki shranjena na strežniku upravljalca spletnega mesta in tako kupcu dostopna 24 ur na dan v rubriki Moj račun.

Plačilo po povzetju

Plačilo se izvrši tako, da izročite gotovino dostavljalcu ob prevzemu paketa. Pri tem vam Pošta Slovenije zaračuna provizijo, ki znaša 1,05 EUR oziroma 1% zneska, v kolikor je znesek odkupnine nad 96,00 EUR.

Plačilo po predračunu

Plačilo se izvrši tako, da nakažete znesek naročila na naš transakcijski račun. V kolikor pri oddaji naročila izberete to možnost plačila, boste vse potrebne podatke o poteku plačila prejeli na vaš elektronski naslov. Takoj, ko bo plačilo vidno na našem transakcijskem računu, vam bomo blago dostavili. V primeru, da plačila ne izvedete, bomo vaše naročilo preklicali. Kupoprodajna pogodba oziroma naročilo je v elektronski obliki shranjena na strežniku upravljalca spletnega mesta in tako kupcu dostopna 24 ur na dan v rubriki Moj račun.

Loading...
Počakajte...