Naročila in vprašanja: +386 40 569 083 ali [email protected]

spodjice.si

Naroči do 12. ure

in jutri bo paket že pri tebi.

Koš perila

0 izdelkov

V vaši košarici nimate nobenih elementov.

Dostava izdelkov

Izdelke, naročene v spletni trgovini, dostavljata naš pogodbeni partner Pošta Slovenije. Dostava blaga je omejena na ozemlje države Slovenije. Dostava se izvrši na naslov, ki ste ga navedli ob naročilu. Dostava se vrši predvsem v dopoldanskem času, zato je priporočljivo, da navedete naslov za dostavo, kjer boste dosegljivi v dopoldanskih urah. Paket vam lahko dostavijo tudi na vaše delovno mesto.

V kolikor dostava ni bila uspešna oziroma ste bili v času dostave odsotni, vam dostavna služba pusti obvestilo, vi pa jih lahko pozneje pokličete in se sami dogovorite za dostavo. Priporočljivo je tudi, da ob naročilu navedete telefonsko številko, na kateri ste vedno dosegljivi, saj vas bodo v primeru, da je paket večjih dimenzij, predhodno poklicali.

Stroški dostave se obračunajo pred zaključkom naročila, kjer se izbere tudi način dostave. Pri nakupu v vrednosti do 29,90 EUR znašajo stroški dostave 1,90 EUR , za nakupe v vrednosti 30 € ali več pa je odpošiljanje naročenih izdelkov brezplačno. Pri plačilu po povzetju Pošta Slovenije zaračuna provizijo, ki znaša 1,05 EUR oziroma 1,07 % zneska, v kolikor je znesek odkupnine med 98,00 EUR in 501,00 EUR oziroma 5,36 EUR, v kolikor je znesek odkupnine nad 501 EUR. V kolikor se želite izogniti plačilu te provizije, lahko izberete plačilo po predračunu.

Loading...
Počakajte...